BAKAN TUNÇ: SEÇİMİN YARGI TEŞKİLATI, ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nda görev dağılımının belli olduğunu bildirerek, seçimin yargı teşkilatı, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diledi.
Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, HSK Genel Kurul toplantısında HSK Başkanvekilliği ve 2. Daire Başkanlığına Fuzuli Aydoğdu, 2. Daire üyeliklerine Cengiz Aydemir, Alişan Tiryaki, Çetin Arslan, Serdar Ateş ve Seyfi Han'ın seçildiğini belirtti.
Toplantıda, HSK 1. Daire Başkanlığına Turan Kuloğlu'nun seçildiğini ifade eden Bakan Yılmaz Tunç, Daire üyelerinin de Bülent Küfüdür, Hakan Yüksel, Havvanur Yurtsever ve Sait Özdemir'den oluştuğunu duyurdu.
Bakan Tunç, HSK daire başkanlarına ve üyelerine görevlerinde üstün muvaffakiyetler diledi.
YARGITAY VE DANIŞTAY’A YENİ ÜYELER
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından Yargıtay ve Danıştay üyeliklerine seçilen isimleri de tebrik etti.
Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hakimler ve Savcılar Kurulunca Yargıtay üyeliklerine seçilen Mehmet Akif Ekinci, İbrahim Kolcu, Ömer Faruk Yıldırım ile Danıştay üyeliğine seçilen Halil Koç'u tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Yargı camiamız, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.
06659 KIZILAY / ANKARA
90 (0312) 417 77 70
basinadalet.gov.tr
